divendres, 30 d’abril del 2021

ELS LLIBRES DE L'OTA


Gaudir del treball d'un fotògraf és un al·licient que aixeca qualsevol dia gris i més encara si és d'un bon amic, com l'Otazu. Sóc un clàssic i consumir fotografia en paper és quelcom suprem que ni la millor pantalla pot substituir.
Disposat a gaudir dels seus llibres, a fons, un darrer cop abans de tornar-los al seu fantàstic propietari (els llibres, els DVD...prestats es tornen, per si no ho sabíeu).
Disculpeu l'aparent postureig a la fotografia. Certament he disposat els elements d'una manera més o menys harmònica. Ara bé, manifesto que a casa normalment m'endinso en la lectura de llibres fotogràfics amb guants de cotó i alcohol (no pas per netejar possibles taques si no per elevar l'esperit en comunió amb la fotografia).

Foto llibre: casa, finals d'abril de 2021
Retrat Ota: El Centru de Vila-seca, 17 d'abril de 2021

Nota: Us vull constatar que si ja gaudeixo de les fotos que penja a la xarxa, en paper encara guanyen molt més. A veure si s'anima i comença a publicar llibres (disculpa Joan ;-)

2 comentaris:

Joan_Otazu ha dit...

No hi ha paraules que puguin expressar quan agraït em sento per tenir sempre a persones tan increïbles amb mi. M'ha fet molta il·lusió veure l'article penjat al bloc d'un bon amic https://tonetbonet.blogspot.com, ets molt gran Tonet Bonet ... Gràcies, amic.
(pell de gallina)

Tonet001 ha dit...

Gràcies macu, gràcies per ser una de les meves fonts d'inspiració i d'energia.

| Top ↑ |